Sterreparatie

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar GlasGarage en voorkom doorscheuren!


Sterreparatie bij GlasGarage

U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer. Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk vrij gemakkelijk te repareren.

Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel en krijgt u levenslang GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. In ons 'Voor het geval dat'-boekje vindt u ruitstickers die u op de schade kunt plakken.

Sterreparatie op locatie
Bij GlasGarage staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Daarom komen wij graag bij u langs om een sterretje of scheur in uw voorruit op locatie te repareren. Dat kan bij u thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook bij uw werk. De keuze is aan u. Op onze website maakt u eenvoudig een afspraak, waarna één van onze specialisten bij u langs komt.


Sterreparatie op locatie

Tips & Info


 

Heeft u een sterretje in uw voorruit?
Heeft u een sterretje in uw voorruit?

Plaats dan zo snel mogelijk de speciale GlasGarage-sticker om te voorkomen dat er vuil in de beschadiging komt! Maak vervolgens een afspraak met GlasGarage om de ster te laten repareren.