Autoruit vervangen

Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij GlasGarage uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw vooruit. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Voor alle merken!

Het kan de beste overkomen: een kapotte voorruit. Bij GlasGarage wordt uw nieuwe autoruit snel en vakkundig geplaatst met levenslang garantie op eventuele montagefouten. Het lijkt wel alsof uw auto net uit de fabriek is gekomen! Bovendien nemen wij u alle financiële en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een FOCWA erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Alle GlasGarage vestigingen werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z'n plaats blijft.

Tips & Info


 

Heeft u een kapotte (voor)ruit?
Heeft u een kapotte (voor)ruit?

Blijf niet doorrijden met een kapotte (voor)ruit. Het levert gevaarlijke situaties voor uzelf en andere weggebruikers op. Laat de ruit direct vervangen.