Ruitschade

Of het nu gaat om het repareren van een ster in uw voorruit of het volledig vervangen van deze ruit, bij GlasGarage bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijke service. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Onze vakkundige monteurs helpen u snel en efficiënt. Ze laten sterren en scheuren bijna volledig verdwijnen met de hars-injectiemethode en monteren nieuwe autoruiten met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem. Alles om u weer snel en veilig op weg te krijgen.

Sterreparaties worden vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw voorruit kan al vanaf € 0,- eigen risico. Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw verzekering.  


Wat kost het?

Bij GlasGarage worden sterreparaties vaak zonder kosten voor u uitgevoerd. Vervanging van uw voorruit kan al vanaf € 0,- eigen risico. Wat de kosten precies zijn, hangt af van uw verzekering.

Als dé specialist op het gebied van autoruiten, doen we er bij GlasGarage alles aan om uw ruit vakkundig, snel en zo voordelig mogelijk te repareren of vervangen.

Indien u verzekerd bent voor ruitschade en we kunnen de ruit repareren door middel van onze speciale hars-injectie, geldt over het algemeen dat de ruit zónder kosten voor u wordt gemaakt. Bent u verzekerd voor ruitschade en moet de ruit vervangen worden? Dan wordt uw eigen risico verlaagd tot het laatst genoemde eigen risicobedrag.
Dit bedrag staat vermeld op uw groene kaart of is te vinden in uw polisvoorwaarden.

Om u zoveel mogelijk rompslomp te besparen bij het repareren van een ster of het vervangen van uw (voor)ruit, regelen wij alles met uw verzekering. Wij laten u weer zorgeloos autorijden.