Over ons

GlasGarage, voor het geval dat...

GlasGarage is in korte tijd uitgegroeid tot dé autoruitspecialist van Nederland. Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een Nederlands keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

 

Glasgarant

GlasGarage is aangesloten bij Glasgarant. Een stichting met als doel de kwaliteit te waarborgen, efficiency te verbeteren en klanttevredenheid te verhogen binnen de branche van autoruitschadeherstel.

Glasgarant is een nieuw initiatief van de Stichting Schadegarant. Na jarenlange en succesvolle ervaring met de schadestroomstimulering van carrosserieschades hebben de deelnemers in de Stichting Schadegarant besloten dit concept tevens toe te gaan passen op autoruitschades.

De belangrijkste doelstellingen van Glasgarant zijn het waarborgen van kwaliteit, het verlagen van de schadelast van glasschades, het verbeteren van efficiency in de branche én het zo hoog mogelijk houden van klanttevredenheid.

Niet ieder autoruitschadebedrijf mag zomaar lid worden van Glasgarant. Er zijn meerdere belangrijke voorwaarden waar aan moet worden voldaan. Voor klanten van GlasGarage betekent het lidmaatschap bij Glasgarant dus méér kwaliteit en betere service!

 

FOCWA

GlasGarage is aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit. Het lidmaatschap van FOCWA betekent dat wij ons moeten houden aan een aantal specifieke gedragsregels.

Bij GlasGarage bent u verzekerd van een betrouwbare en goede dienstverlening, mede omdat we zijn aangesloten bij de FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Om steeds die kwaliteit te kunnen bieden, dient GlasGarage zich onder andere te houden aan een aantal gedragsregels die specifiek zijn opgesteld voor FOCWA-autoruitherstelbedrijven. Eén ervan betreft de hoogte van het eigen risico.

De meeste verzekeraars hanteren voor de klant een eigen risico bij autoruitherstel. Dit eigen risico is noodzakelijk om de schadelast te beheersen. Daarom hebben verzekeraars met FOCWA afgesproken dat dit een eis is in de gedragsregels van FOCWA. GlasGarage mag het eigen risico-bedrag van de klant verlagen tot het laagste eigen risico-bedrag dat vermeld staat op de groene kaart of wordt genoemd in de polisvoorwaarden. Een lager bedrag hanteren zou in strijd zijn met de gedragsregels.